Zdrowe żywienie
Sortowanie
Źródło opisu
Księgozbiór
(8)
Forma i typ
Książki
(8)
Poradniki i przewodniki
(4)
Publikacje fachowe
(2)
Publikacje informacyjne
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(7)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(8)
Autor
Campbell Thomas M
(2)
Iwanow Krystyna
(2)
Kunachowicz Hanna
(2)
Nadolna Irena
(2)
Przygoda Beata
(2)
Bokłażec Jerzy
(1)
Campbell T. Colin (1934- )
(1)
Ciborowska Helena (1944- )
(1)
Ciborowski Artur
(1)
Donigiewicz Ewa
(1)
Grzesiowski Paweł (1963- )
(1)
Mosley Michael (1957- )
(1)
Paciorkowska Marta
(1)
Pitchford Paul
(1)
Rudnicka Anna (dietetyk)
(1)
Szaciłło Karolina
(1)
Szaciłło Maciej
(1)
Zagroba Iwana
(1)
Żak Aleksandra
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(7)
Okres powstania dzieła
2001-
(7)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
polski
(8)
Odbiorca
Dietetycy i żywieniowcy
(1)
Lekarze
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Szkoły średnie
(1)
Temat
Język angielski
(687)
Język niemiecki
(519)
Chełmiana
(500)
Język polski
(415)
Budownictwo
(381)
Zdrowe żywienie
(-)
Matematyka
(319)
Lotnictwo
(302)
Informatyka
(279)
Nauczanie początkowe
(276)
Leopolitana
(255)
Pedagogika
(213)
Wychowanie
(213)
Dziecko
(200)
Polityka międzynarodowa
(197)
Pielęgniarstwo
(179)
Wojna 1939-1945 r.
(176)
Katalog Nakładów Rzeczowych
(167)
Nauczanie zintegrowane
(163)
Rolnictwo
(158)
Unia Europejska
(157)
Filozofia
(155)
Fizyka
(152)
Wojsko
(146)
Maszyny
(145)
Nauczanie
(145)
Rośliny
(141)
Kobieta
(138)
Językoznawstwo
(134)
Samoloty
(132)
Przedsiębiorstwo
(130)
Historia
(126)
Bezpieczeństwo narodowe
(124)
Kultura
(123)
Młodzież
(122)
Rodzina
(120)
Język rosyjski
(118)
Uczniowie
(117)
Wychowanie przedszkolne
(116)
Języki
(114)
Psychologia
(114)
Mechanika
(111)
Polityka
(111)
Polacy za granicą
(107)
Nauczyciele
(104)
Wartość
(104)
Żydzi
(103)
Bezpieczeństwo międzynarodowe
(102)
Prawo
(102)
Zarządzanie
(102)
Pilotaż
(101)
Szkolnictwo
(98)
Wychowanie w rodzinie
(95)
Samorząd terytorialny
(94)
Wytrzymałość materiałów
(93)
Komunikacja interpersonalna
(91)
Komunikacja społeczna
(91)
Święci i błogosławieni
(91)
Lotnictwo wojskowe
(90)
Żywność
(90)
Socjologia
(89)
Politycy
(88)
Sztuka
(88)
Terroryzm
(87)
Jan Paweł II (papież ; 1920-2005)
(86)
Chrześcijaństwo
(84)
Regiony przygraniczne
(83)
Analiza matematyczna
(82)
Etyka
(82)
Hagiografia
(81)
Bezpieczeństwo publiczne
(80)
Dzieci
(80)
Ekonomia
(78)
Globalizacja
(78)
Religia
(78)
Zootechnika
(78)
Spawalnictwo
(77)
Medycyna
(76)
Szkolnictwo wyższe
(75)
Kształcenie
(74)
Środki masowego przekazu
(74)
Mniejszości narodowe
(73)
Technika
(72)
Leczenie
(71)
Statystyka matematyczna
(68)
Uczenie się
(68)
Internet
(67)
Turystyka
(66)
Diagnostyka medyczna
(65)
Odżywianie
(65)
Położnictwo
(65)
Relacje międzyludzkie
(65)
Wieś
(65)
Mowa
(64)
Osobowość
(64)
Dietetyka
(63)
Ochrona środowiska
(62)
Państwo
(62)
Gospodarstwo rolne
(61)
Integracja europejska
(61)
Kolberg, Oskar (1814-1890)
(61)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(4)
Poradnik
(3)
Tablice i wzory
(2)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(6)
Kulinaria
(3)
8 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 40218 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Plan Campbella / Thomas Campbell ; przekład Ewa Donigiewicz. - Łódź : Galaktyka, copyright 2015. - 313, [1] strona ; 24 cm.
Tytuł oryginału: "The Campbell Plan : the simple way to lose weight and reverse illness, using the China Study's whole-food, plant-based diet" 2015.
Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 40219 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dietetyka : żywienie zdrowego i chorego człowieka / Helena Ciborowska, Anna Rudnicka ; współpraca Artur Ciborowski. - Wydanie 4. rozszerzone i uaktualnione, 3. dodruk - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2016. - 658 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 645-647. Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39082 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia na stronach 1127-1129. Indeksy.
Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywienia. Tabele składu i wartości odżywczej żywności pozwalają ocenić sposób żywienia, czyli wartość odżywczą diety. Dzięki nim można również porównywać wartość energetyczną i odżywczą diety z zalecanym dziennym spożyciem zamieszczonym w normach żywienia.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 43646 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39793 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39530 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39789 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39582 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej